Thursday, January 3, 2013

jealous -_-

salam...

tahun baru dah tibe (pfft,padahal dah 3 hari berlalu)
u know ?? (not a korean group ok..)
hari terakhir tahun 2012 iaitu pada 31.12.2012 seorang dari empat orang  praktikal selain aku n my geng dah habis praktikal...

sedih jugak walaupun just 2 minggu jew berkenal sua...
baru nak rapat n bergurau senda-sendi dah die dah habis... 
akak tu yang paling ok aku boleh bergaul dari yang lagi 3 tuh...
die sporting r... baik pown baik (ehem-ehem, xboleh puji lelebih. nanti kembang plak akak tuh...hehehe)

dalam sedih-sedih tu adew la plak tetibe timbul rase cemburu xbuta dan xtuli...
mane x jeles.. pas nie die dah bleh rehat..
aku ?? hermm, lagi 4 bulan lebih nak habis (haa tu laaa, sape suruh masuk lambat - TETIBE !!!)

jeles sebab akak tu dah terlepas dari mengadap akaun2 tu sumer yang pening2 lalat maklumatnyew..
jeles sebab akak tuh dah terlepas dari arahan n dimarahi manager tuh (opss, sori sori..)
jeles sebab die habis awal, jeles sebab keje die terpakse kiteorang siap n habis kan... huhuhu :(

and banyak lagi jeles-jeles yang lain.. kerhh...
so, kesimpulannye disini....
goodbye akak~ moge berjaya dimana2 saja akak berada..hhehe

till then, wassalam... P.E.A.C.E 

Tuesday, January 1, 2013

H.N.Y

salam...


mulakan azam baru dengan semangat...
tapi azam yang molek2 blake la harapnyew..

so to all blogger and friends ---> good luck n do ur best !!!
that all,wassalam :D
Shiny Green Star