Wednesday, June 22, 2011

sudah,sudah la tuh....hukhukhuk~

salam...

hai korang,sorry da lama x update blog nieh..
bkn sngaje or bizy,just x de idea nk post aper kt dlm blog nieh..
btw,aq nak citer kat korang pasal post nieh..
korang mesti tau kan dalam facebook tuh adew macam2 game...
aq tau la yang aq nieh x minat nak main game2 tu sumer,mslhnyew adew2 je yang MENGHANTAR games tu kat aq...klu dah orang tu x accept games tuh maknenyew org tu x brminat la kan...
nie kang tidak,hantar je beribu2 games kt aq...
orang yang penyabar pown boleh jadi bengang tahap maxima....huish,sakit aty betoi...


so,mule la aq nak marah2 kat orang len x tentu pasal...
cube bayangkan,korang sumer bukak facebook n bukak notifications,pstu adew la yang mnghantar games kat korang,bkn satu tp bnyk....klu aq da lme bngang....
bukan aper,just orang tu pown pkir2 la jugak klu nak hantar games tuh...klu orang tuh brminat nk join main games ngan korang,ok lah....
masalahnyew aq nie jenis yang x suka main games dalam facebook...ok!!!!
so,stop2 la anta games kat aq klu korang nie jenis yang tau bahasa....
so,aq mntak maaf la kat sape2 yang terasa pasal post nie....but,blaja2 la dari pengajaran...hmm...
ok...B.Y.E!!!


No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star