Tuesday, February 21, 2012

RuMaHku DisEraNg!!!

…Salam…

nice weather today huh… x panas sangat n tak sejuk sangat(cewah,macam dduk kat negara yang adew 4 musim jer ade musim sejuk)
ok,stop merepek…

actually, title post nie nampak je macam perkara yang menakutkan…
tapi x de mende sangat pown yang nak ditakutkan…
saje nak wat suspen sket… sebab selalunye post aq sumer yang mengarut2+ceria2

that why la aq nak ubah sket care penulisan aq kali nie…
well,people can change…it is??
Aq nak tau jugak la camne respon pembaca2 belog aq nie…
Pandangan korang tentang belog aq…

Ok,balik kepada title diatas…
Rumah aq kene serang ngan makhluk perosak(hek eleh,ingat ke mende la sangat)
Hello, masalah besau la tuh makhluk perosak serang umah gua…
Kira kena kemas setiap sudut umah nie untuk menghapuskan setiap makhluk uh…

Makanan kena jage elok2 supaya x tercemar kan(da macam wat karangan je aq rase)…
Sumer nie berlaku gara-gara orang sebelah r nie(x pasal2,ish3x~)…
Disebabkan dieorang tebang sumer pokok2 yang adew tepi umah aq nie,
sumer binatang yang menginap disitu sumer serang umah aq….

Aq x salahkan dieorang nak wat umah kat sebelah umah aq,tapi masalahnye
tolong r settle kan masalah binatang2 tu dulu…
hapuskan makhluk perosak tu dulu ke… kan da menyusahkan orang len…
haduiiihhhh~~~

skunk nie aq x tau la binatang tu menginap kat mane lak dalam umah aq nie..
huhuhuuu…mencinye~
aq harap masalah nie x berlarutan… tolonglah bla wahai binatang perosak…
so,jage lah kebersihan umah korang sumer(bukannye bermaksud umah aq tu x bersih oookkkkeeeeyyyhhh,umah sebelah aq pnye psl)

ok,chaou dulu~

      
    create by :
~Tuan Punya belog~

Monday, February 20, 2012

HOLIDAY VS DRAMA

...Salam...

We see again huh... sumer sihat??? Harap2 sihat la kan...
HAPPY HOLIDAY!!!(tetiba!!!).... yeah...yeah...yeah...
Uh??? Holiday???
Yup,happy holiday to me... skunk aq tengah holiday...

So,ucap lerr holiday kat aq...huhuhu,x de sape2 pown nak ucap happy holiday kat aq... nie nak sedih nie.... (T__T)
Ok.aq ucapkan happy holiday kat sesape yang tengah cuti skunk nie..
But kpd sesape yang x cuti tu sorry la ye..... that not 4 u...

Tapi jangan sedih2... nanti giliran korang lak kan cuti....
Tyme korang cuti maybe aq lak yang x cuti..
Aq cuti nie pown bukannyew lame mne... just seminggu jer..
Tapi still dapat cuti kan..kan...kan..
Mood : Happy (n________n)** ngee~

Tyme mase korang holiday nie la korang nak bergembira ngan ahli keluarga, nak relax2 n online 24 jam(melampau!!) pown x pe... buat r sumer tu mse cuti nie....
Sebab..........................tut...tut....tut..talian anda terputus,sila cuba sekali lagi...terima kasih..

Sebab nanti korang akan merana dengan tugas-tugasan yang akan diberi
oleh pensyarah anda bile balik dari bercuti.....muahahahaha
aq bukan nak salahkan pensyarah (sila jangan salah faham di situ)
tapi selalunye lepas naik cuti banyak keje yang akan anda tempuhi
like :

-        Quiz
-        Test
-        Assignment
-        Presentation
-        Projek


Betul kan ape yang aq cakap tulis... tapi aq rase tyme cuti nie mesti ramai yang menghabiskan mase dengan menonton tv kan...
Especially sesape yang memang ‘fan’ kepada drama2 yang ade tersiar
kat dalam tv tu kan...
emm....aq rase drama yang menjadi ke’gila’an remaja skunk nie
citer Vanilla&Chocolate (em,betul ke ejaan tajuk citer uh??? )....


em,bio je la...kpd fan2 citer uh jangan marah ea....
aq nie bukannye peminat drama2 sangat... sesetengah citer je aq minat...

oh,cakap pasal drama Vanilla&Chcolate nie teringat lak kat member aq..
hakhakhakhakhak...
dieorang nie “FAN Besau Punye”  drama uh..
disebabkan dieorang dduk kat kamsis a.k.a asrama,dieorang x berkesempatan nak tengok sesetengah episode citer uh....
bapak r tensionnyew dieorang uh. kesian aq tengok(walaupun aq wat dono je sebenarnye)

sampai sanggup bukak u-tube n tonton.com n tunggu tyme citer tengah loading... punya nak tengoknyew...
kagum aq dengan kesabaran yang anda sumer hadapi n menunggu tyme citer uh tengah loading.....kan bagus klu korang guna kesabaran uh untuk berjaga tengah malam bile wat keje2 yang lecture bagi...

aq ingat kan member2 dalam bilik aq nie je yang gilakan citer uh....rupe2nyew ramai lagi geng2 ‘FAN’ citer tu.... start je dieorang jumpe untuk gie kelas pagi uh,mula lah citer bercerite pasal agenda dlm drama uh...
huh!!! X ku sangka,x ku duga...
aq x tau r samaada aq nie yang ganjil sbb sorang je x minat citer uh or dieorang nie je yang melampau-lampau gilakan drama tu..

(aq nie da lari dari tajuk da nieh)btw,happy holiday la kat member2 aq yang tengah bercuti uh.... 
happy la korang dapat tengok drama uh minggu nie ea...
tapi jangan lupe keje yang lecture tinggalkan untuk kite cuti nie..
happy2 jugak tapi keje kena siapkan jugak....k...

sayonara’


 create by :
~ Tuan Punye Belog ~                                        
                                                                                                                                 




Shiny Green Star