Friday, August 26, 2011

yess!!!!appieynyewww.....

salam...


hi,u all.....firstly aq nak ucap thanks kpd sesape yang follow n baca blog yg x seberapa ini....
ok,straight to the point,aq appiey sgt da dpt balik umah.....
alhamdulillah,smpai umah dgn slmat semalam pada jam7.31 p.m....


sebagai seorang pelajar yang dduk jauh dari keluarge nie kompem mesti x sabar2 nak balik blew tyme boleh balik kan.....excited bagai dapat emas permata....cewah!!! ibarat je la....
inikan pula balik tyme nak raya,lagi la rindu nak balik.....nak brpuasa ngan family,n buat kuih rmai2....
emmmm.....mesti meriah giler lebih2 lagi kalu adik bradik rmai or sdare mare adew balik....


ok,dikesempatan nie aq nak ucapkan selamat berpuasa walaupown da lme puasa start,n selamat menyambut hari raya x lame lagi n nk mohon maaf kalu adew silap dan salah selama korang kenal aq kat dunia luar or dlm dunia ict nie.........





sesapa yang balik naik bas,kereta,motor or ape2 kenderaan yang adew di muka bumi nie,selamat smpai umah n berhati2lah dlm prjalanan.....ingt2lah org yg trsayang yg mnunggu utk beraya bersama di kampung(sape rumah die kat kampung la kan)....




ok,salam aidilftri(coming soon)...
p/s : sebarang penggunaan bahasa or ayat yg x beberapa betol nie arap simaafkan....

Tuesday, August 23, 2011

segmen : JOM JOIN GADIS BLOGGER~

salam....



okeyh,aq da join segmen nie plop....
sorry,kali nie pown aq x de post aper2 story....
as usually la busy......adew assignment + tutorial + quiz + test.... macam2 r kita kne wat sbgai pelajar nie kan..

klu korang nak join segmen nieih klik je di SINI ...
tarikh tutup pernyertaan segmen nie pada 31 ogos  nie.... so,hurry up!!!
nnti da busy nak raya kan....so gnekan masa terluang nie dgn baek... aq tag 2 orang nie :
nur hafizah
nur fadzilah
ok tu je......anyong~

Friday, August 19, 2011

ZIARAH RAYA BLOG~

salam...




klik here~


aq da join segmen di atas nie jugak...hahaha(x de keje la tuh asyik dok join segmen jerp)
Nama aq Nur Asma',taun nie as usually la raya kat umah aq dlu...pastu baru balik kg nun di nogori....klu nak join segmen nie pulok,klik je tulisan wane ungu kat atas tuh...
kat sumer pembaca,pelawat or TERmelawat blog nie,aq nak ucapkan selamat ari raya...mintak ampun kat ibu bapa blew blek umah nnti ea....k,salam n bubai~

Wednesday, August 17, 2011

Rileks sebentar Mau promote Blog anda...

salam...






jom join segmen nie kalu nak promote anda punya blog...
caranya senang aja klik SINI...

tarikh tutup pernyertaan segmen nie sampai jam 10 malam nie je...
so,cepat2~







   


Thursday, August 11, 2011

bengang + sedih...(T___T)

salam ramadhan.....

ari nie bengang btol la...
as usually,ari nie kne wat quiz lg,quiz computer lak tuh....
aq nie mne la pndai sgt sal komputer2 nieh....stakat tekan2 je pndai lerr....
so,time wat quiz tuh trcengang skjp sbb x tau ape2 pown nak jwb cmner
wat pnye wat(try la jugak kan) dpt lerr markah secotet...
tidddddaaaaaaaaakkkkkkkkkkkterkejut aq blew dpt markah cmtu, ingt dpt la jugak separuh markah keww......
sedih tol la....nak nangis pown adew sebab quiz nie leh amik sekali jerp....
huhuhuhuhu~ nak wat balik,nak wat balik,nak wat balik

tapi apa kan daya,terpaksa lah terima kenyataan bahasa saya nie x lerr genius....ye tak!!! 
aq nie juz manusia biasa....
oklah,aq chaou dulu....


selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berbuka...

x tau nak kate appiey ke or sedih....

salam....

seperti biasa lerr rutin harian ku sebagai seorang pelajar ipta,kene mengharungi pelbagai cabaran yang x trhingga...mean kene gie kelas stiap hari dr pagi smpai petang(cewah!!!skema kejap...)
aq nak tnye korang,klu tiba2 klaz dibatalkan or lecture adew hal,adewkah anda happy???
x happy??? ce2~jgn nk tipu la....
so,x tau r dlm mnggu nie lecture mcm buzy sgt kot smpai byk klaz x de dlm mnggu nie...
sbgai insan biasa perasaan hapy tu x leh lari dr khdpn...
klu dgr je x de klaz especially pg,mmg appiey(sbb dpt smbng tido blek kot...).....hehehehe,jht x aq...

tp,blew dipirkan blek mcm xhappy plop sbb biase la klu stiap klaz dbatalkan kne r ganti blek sbb nk cukupkn jam kredit....mampus r klu byk klaz dbatalkan n nk kne ganti blek...mau smpai mlm klaz adew...
so,that why aq x pasti nak happy ke or sedih klu klaz x de.....huhuhuhu

smpai nie je la aq leh citer kat korang......busy sket(busy kerrr???)
ok,chao~see ya.....


Tuesday, August 9, 2011

kalau time puasa je MESTI...

salam....



nak join segmen nie la plak..... buat masa nie,aq x byk post citer2 macam yang selalu aq post.....
so,nak meng'update'kan blog nie,aq just mnyertai segmen2 yang aq jumpa dr blog2 yang lain....
yang kat atas nie salah satu segmen yang aq join....segmen nie di'create' oleh abang aq sndiri....

segmen nie menyuruh kita menceritakan apa yang kita selalu buat bila time puasa.....
cerita nie harus dimulakan dengan ayat :
"Kalau time puasa je MESTI........ (suke ati nak tulis berapa patah perkataan....)

ok,nie citer aq....
kalau time puasa je MESTI tido sekurang-kurangnya dalam 2 jam x trmasuk waktu tido malam(lama kan.....hehehe),tengok citer2 yang adew kat dalam lappy akak or adew citer yang menarik kat tv...bilew petang pulak,tolong mak masak kat dapur(ce2 rajin la tuh)-nie sumer kalu aq adew kat rumah tapi skrg nie aq kat ipta....so,tyme puasa gie kelas je la...huhhu(T__T)

that's all~

okeyh,klu sesape yang nak join segmen nie boleh la klik kat belog sempot ....





glitter-graphics.com

jom tambahkan FOLLOWER!!

salam....



jom kita ramai2 tambahkan follower.....sila  klik here untuk join segmen nieh....
so,gud luck!!!
Shiny Green Star