Tuesday, February 21, 2012

RuMaHku DisEraNg!!!

…Salam…

nice weather today huh… x panas sangat n tak sejuk sangat(cewah,macam dduk kat negara yang adew 4 musim jer ade musim sejuk)
ok,stop merepek…

actually, title post nie nampak je macam perkara yang menakutkan…
tapi x de mende sangat pown yang nak ditakutkan…
saje nak wat suspen sket… sebab selalunye post aq sumer yang mengarut2+ceria2

that why la aq nak ubah sket care penulisan aq kali nie…
well,people can change…it is??
Aq nak tau jugak la camne respon pembaca2 belog aq nie…
Pandangan korang tentang belog aq…

Ok,balik kepada title diatas…
Rumah aq kene serang ngan makhluk perosak(hek eleh,ingat ke mende la sangat)
Hello, masalah besau la tuh makhluk perosak serang umah gua…
Kira kena kemas setiap sudut umah nie untuk menghapuskan setiap makhluk uh…

Makanan kena jage elok2 supaya x tercemar kan(da macam wat karangan je aq rase)…
Sumer nie berlaku gara-gara orang sebelah r nie(x pasal2,ish3x~)…
Disebabkan dieorang tebang sumer pokok2 yang adew tepi umah aq nie,
sumer binatang yang menginap disitu sumer serang umah aq….

Aq x salahkan dieorang nak wat umah kat sebelah umah aq,tapi masalahnye
tolong r settle kan masalah binatang2 tu dulu…
hapuskan makhluk perosak tu dulu ke… kan da menyusahkan orang len…
haduiiihhhh~~~

skunk nie aq x tau la binatang tu menginap kat mane lak dalam umah aq nie..
huhuhuuu…mencinye~
aq harap masalah nie x berlarutan… tolonglah bla wahai binatang perosak…
so,jage lah kebersihan umah korang sumer(bukannye bermaksud umah aq tu x bersih oookkkkeeeeyyyhhh,umah sebelah aq pnye psl)

ok,chaou dulu~

      
    create by :
~Tuan Punya belog~

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star