Thursday, January 3, 2013

jealous -_-

salam...

tahun baru dah tibe (pfft,padahal dah 3 hari berlalu)
u know ?? (not a korean group ok..)
hari terakhir tahun 2012 iaitu pada 31.12.2012 seorang dari empat orang  praktikal selain aku n my geng dah habis praktikal...

sedih jugak walaupun just 2 minggu jew berkenal sua...
baru nak rapat n bergurau senda-sendi dah die dah habis... 
akak tu yang paling ok aku boleh bergaul dari yang lagi 3 tuh...
die sporting r... baik pown baik (ehem-ehem, xboleh puji lelebih. nanti kembang plak akak tuh...hehehe)

dalam sedih-sedih tu adew la plak tetibe timbul rase cemburu xbuta dan xtuli...
mane x jeles.. pas nie die dah bleh rehat..
aku ?? hermm, lagi 4 bulan lebih nak habis (haa tu laaa, sape suruh masuk lambat - TETIBE !!!)

jeles sebab akak tu dah terlepas dari mengadap akaun2 tu sumer yang pening2 lalat maklumatnyew..
jeles sebab akak tuh dah terlepas dari arahan n dimarahi manager tuh (opss, sori sori..)
jeles sebab die habis awal, jeles sebab keje die terpakse kiteorang siap n habis kan... huhuhu :(

and banyak lagi jeles-jeles yang lain.. kerhh...
so, kesimpulannye disini....
goodbye akak~ moge berjaya dimana2 saja akak berada..hhehe

till then, wassalam... P.E.A.C.E 

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star