Saturday, February 9, 2013

Segmen : jadikan follower overload

salam...

malam2 gini aku malas nak perah otak nak wat ayat..
so,aku join segmen nie je ----->


hahahaha,memang aku nak overloadkan page belog aku nieh dengan follower2 sampai meletop (heh!!! kalo la blh meletop page dek follower, yang blh meletopnyew pown lappy nie ha...)
ok,kalo korang pown nk join klik je banner tuh...

opps,sebelom terlupa... tarikh luput segmen nieh 13 feb yerr kawan-kawan... harrr,skema tetibak... 
so,hurry up !!!

till then,wassalam

5 comments:

  1. dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah LIKE facebook page kita tu sekali eh... hehe. TQ in advance!

    http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cuz follow my blog...
      done follow u too.... u have a nice blog... v(n___n)v

      Delete
  2. dari segmen yang sama .:)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  3. done blogwalking + follow # 122

    mengharapkan awak sudi follow kecik kembali ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete

Shiny Green Star