Tuesday, August 9, 2011

kalau time puasa je MESTI...

salam....



nak join segmen nie la plak..... buat masa nie,aq x byk post citer2 macam yang selalu aq post.....
so,nak meng'update'kan blog nie,aq just mnyertai segmen2 yang aq jumpa dr blog2 yang lain....
yang kat atas nie salah satu segmen yang aq join....segmen nie di'create' oleh abang aq sndiri....

segmen nie menyuruh kita menceritakan apa yang kita selalu buat bila time puasa.....
cerita nie harus dimulakan dengan ayat :
"Kalau time puasa je MESTI........ (suke ati nak tulis berapa patah perkataan....)

ok,nie citer aq....
kalau time puasa je MESTI tido sekurang-kurangnya dalam 2 jam x trmasuk waktu tido malam(lama kan.....hehehe),tengok citer2 yang adew kat dalam lappy akak or adew citer yang menarik kat tv...bilew petang pulak,tolong mak masak kat dapur(ce2 rajin la tuh)-nie sumer kalu aq adew kat rumah tapi skrg nie aq kat ipta....so,tyme puasa gie kelas je la...huhhu(T__T)

that's all~

okeyh,klu sesape yang nak join segmen nie boleh la klik kat belog sempot ....





glitter-graphics.com

1 comment:

Shiny Green Star