Friday, August 26, 2011

yess!!!!appieynyewww.....

salam...


hi,u all.....firstly aq nak ucap thanks kpd sesape yang follow n baca blog yg x seberapa ini....
ok,straight to the point,aq appiey sgt da dpt balik umah.....
alhamdulillah,smpai umah dgn slmat semalam pada jam7.31 p.m....


sebagai seorang pelajar yang dduk jauh dari keluarge nie kompem mesti x sabar2 nak balik blew tyme boleh balik kan.....excited bagai dapat emas permata....cewah!!! ibarat je la....
inikan pula balik tyme nak raya,lagi la rindu nak balik.....nak brpuasa ngan family,n buat kuih rmai2....
emmmm.....mesti meriah giler lebih2 lagi kalu adik bradik rmai or sdare mare adew balik....


ok,dikesempatan nie aq nak ucapkan selamat berpuasa walaupown da lme puasa start,n selamat menyambut hari raya x lame lagi n nk mohon maaf kalu adew silap dan salah selama korang kenal aq kat dunia luar or dlm dunia ict nie.........





sesapa yang balik naik bas,kereta,motor or ape2 kenderaan yang adew di muka bumi nie,selamat smpai umah n berhati2lah dlm prjalanan.....ingt2lah org yg trsayang yg mnunggu utk beraya bersama di kampung(sape rumah die kat kampung la kan)....




ok,salam aidilftri(coming soon)...
p/s : sebarang penggunaan bahasa or ayat yg x beberapa betol nie arap simaafkan....

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star