Thursday, August 11, 2011

x tau nak kate appiey ke or sedih....

salam....

seperti biasa lerr rutin harian ku sebagai seorang pelajar ipta,kene mengharungi pelbagai cabaran yang x trhingga...mean kene gie kelas stiap hari dr pagi smpai petang(cewah!!!skema kejap...)
aq nak tnye korang,klu tiba2 klaz dibatalkan or lecture adew hal,adewkah anda happy???
x happy??? ce2~jgn nk tipu la....
so,x tau r dlm mnggu nie lecture mcm buzy sgt kot smpai byk klaz x de dlm mnggu nie...
sbgai insan biasa perasaan hapy tu x leh lari dr khdpn...
klu dgr je x de klaz especially pg,mmg appiey(sbb dpt smbng tido blek kot...).....hehehehe,jht x aq...

tp,blew dipirkan blek mcm xhappy plop sbb biase la klu stiap klaz dbatalkan kne r ganti blek sbb nk cukupkn jam kredit....mampus r klu byk klaz dbatalkan n nk kne ganti blek...mau smpai mlm klaz adew...
so,that why aq x pasti nak happy ke or sedih klu klaz x de.....huhuhuhu

smpai nie je la aq leh citer kat korang......busy sket(busy kerrr???)
ok,chao~see ya.....


No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star