Wednesday, November 28, 2012

dugaan di musim final

salam...

wah,rasa janggal la plak menaip kat belog sebab dah lama tak post something... apatah lagi update belog nieh..
dulu rase banyak yang aku post mende yang merepek2 kan??
hurmm,kali nie aku nak citer sedih kat korang yang menimpa diriku ini...cewahh,syahdu la plak,ye tak??

minggu yang lepas-lepas(bapew kali lepas pown aku dah tak bapew nak ingat)sebenarnyew minggu aku final exam..
tapi nak dijadikkan cerite,minggu sebelum exam tuh aku jatuh sakit.. bukan aku terjatuh and sakit yerr...
penyakit lame aku menyerang balik (malas nak citer panjang pasal penyakit aku,so kire sakit je lah ea) 
bukan sehari due je sakitnyew.. dan-dan plak mau nak dekat 2 minggu (penyakit tuh lame tak melawat aku la tuh,rindu kowt!!)

penyakit silih berganti la aku panggil sebab lepas penyakit tu kebah,datang plak sakit lain...tu yang mau dekat 2 minggu..
ape yang aku boleh buat,bersabar je lah...
bedoa and berzikir banyak2 je lah menahan sakit tuh...(pesanan dari ayah aku) hehehe 

terlepas la aku nak amik exam,terpakse la plak aku tunda exam bile aku dah sihat nanti...
and......................................................





alhamdulillah, aku sihat 3hari selepas tamat minggu final exam and dapat ambik semula exam..
berkat semangat yang diberi oleh parent,family and friends.. aku sembuh.... thank mum, dad and my sis and bro....
thanks jugak kat korang wahai kawan ku... rindu korang 6 bulan LI tak jumpa nanti... will miss u dila,wa,yoo and win... korang memang kawan aku yang bucuuuukkkk...hehehe 

jangan lupekan kome ye... peace no war <3 u

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star