Sunday, August 5, 2012

new friend in blogger~

salam ramadhan...


hari nie dah masuk hari ke-16 umat islam berpuase kan..
minggu nie pown dah sibuk kat bandar orang berpusu-pusu cari barang untuk persiapan hari raya nanti.. baju raya la, barang hiasan rumah la, cat rumah and so on... 


ok,stop this merepek kerepek... sumer diatas tiada kene mengene pown dengan ape yang aku nak citerkan sebenarnyew nie...
straight to the point,adew sorang new friend kat belogger nieyh.. nak perkenalkan lah sikit die nih..


maklumlah,orang kenalan aku jugak... 
kalo korang nak visit blog die nie klik nama nie ---> syimir  
nie aku curik sikit "about me" die tuh :


Mendapat pendidikan awal di S.K Lebak, Temerloh(97-04). Seterusnya melanjutkan pengajian ke SMKT(2005- 2 bln je) SMA AL-KHAIRIAH (05-09). Sekarang Melanjutkan pengajian Dip. Perakaunan & Undang- undang di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jengka, Pahang Darul Makmur...


nak tau lebih lanjut pasal die nie,chekidaut la blog die okeyh...
kot2 korang kenal,mane la tau kan... hoho..


ok lah,aku out dulu k..



No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star