Saturday, February 9, 2013

holiday time, happy time

salam...

first of all, i want to wish
"gong xi fa cai" (is it right??? if wrong i apologize) 

so,disebabkan perayaan tahun baru cina nie la aku dapat cuti even tambah  2 hari jerp... tapi bersyukur la jugak dari tak dapat cuti langsung kan....
and the best part is...................................
sumer adik beradik aku dapat berkumpul balik rumah cuma sorang je tak de sebab tak dapat cuti...

happy sebab sumer orang balik,happy sebab rumah nie jadi riuh-rendah dibuatnye...hahaha
macam2 perangai dan ragam memasing..

and perkare lain yang buat aku happy ialah.. 
kalo ramai balik,ramai banyak la makanan sedap2 yang adew...
(heh!!! tu point yang nak citer sebenarnyew kan wahai diri'ku')
kui kui kui~

hermm,korang happy tak macam saya???
mesti korang happy yerr especially to my dearest friend yoo sook ying ... happy chinesse new year ~
hope we will meet again...

that all for today,sayonara and zaijian...

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star