Saturday, September 29, 2012

"Jom tingkatkan followers sampai lebam"

salam...

wahhh, dah lame aku tak join segmen2 nieh...
rindu lah plak (hark,boleh bla ayat..tuuttttt...sila abaikan)
korang nak join sekali pown bolehh.... meh, join ramai2...

klik :-


nak tengok perubahan follower korang kene letak follower korang yang sekarang nieh dulu, like this :



syarat-syarat penyertaan adalah eperti berikut (hahaha, skema giler kann... ok,maafkan saya) :

- buat entri bertajuk "Jom tingkatkan followers sampai lebam" n letak kan banner gambar seperti diatas..
- pastu, letak jumlah followers "yang sekarang"....

nak tau lebih lanjut klik je banner gamba kat atas tuh...
automatik kuar pasal segmen nie...
korang tak perlu lah nak kene manual taip link or search web and so on yang sama waktu dengannye...

ok, terima kasih.... salam...

12 comments:

  1. Okay done awak ! :) . Jemput ke blogwalking ke blog peserta lain yaw untuk tingkatkan follower dan traffic blog :) . Sorry lambat masukkan link , busy study . Harap maaf , :) .

    ReplyDelete
  2. done follow.. follow me :D dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama..jengah saya juga ye
    http://karipapkensar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  9. hye..
    dri segmen yg sme,,
    done follow u ^^
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  10. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! =))

    like fanpage FL Bloghouse or follow twitter untuk update terkini. tq ! ^^,

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang sama,

    Terjah sambil follow,

    Jom jenguk saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Shiny Green Star