Wednesday, July 4, 2012

gadoh-gadoh la pulak!!!!

salam...

hakhakhak...sies lawak dorrrhh...
  
WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.
FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang .

FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi !

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !

TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .

GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .

MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .

IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !

MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !

IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! !

INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ?

FACEBOOK
: Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!!

YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email !

GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !

MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ?

TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power !
hahaha..aku ngaku sumer nyew POWER!!! dah,jangan gadoh-gadoh ok... sies lawak antarabangsa betol lah... nie pown copy mopy jew.. nak share ke'lawak'kan nyew pagi-pagi nieh....muahahahhaaa.. klakar-klakar..
ok then,see ya~

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star