Friday, July 13, 2012

tyme exam~

salam...


disebabkan my big bro tengah exam skunk nie kan..
tibe2 teringin nak wat post pasal suasana exam nieh...
korang pown mesti camnie gak kannn....
eleleleh... tak yah nak tipu larrhh,ngaku je... 



sebelum nak exam (maybe nak dekat sehari due baru nak stadi bebetul ye tak?) stadi bagai nak rak pown adew...
konon sampai tak leh tido malam kowt.. *sebab banyak lagi tak bace*...

so,bile mase nak amik exam... jawab jew la pe yang patut walaupun tak tau jawapannyew-bantei je r,janji berjawab....kui3
bile dah kuar dewan exam,buat muke selambe badak...sebab dah tak leh nak buat ape2,mende dah berlalu kannn....

bile dah lepas miggu exam,lega selega leganyew hati..
rase dah tak de batu seratus kilo atas kepale kowt hilangnyew..
dahtu,ape lagi lupe segale yang dah blaja..
tak nak amik tau dah pastu,nak enjoy jew dah yang adew dalam otak...

mende yang blaja sebelom nie memang dah tak nak amik tau langsung dah,lupe terus... siap dah plan apew nak buat mase cuti nanti...
selalunyew nak carik keje la kannn... nak carik duit..

time nak kuar result baru gabra tahap kucing ilang anak rasenyew... tau pulak takut...hehehe,hope sumer n my bro dapat result yang cemerlang lah ye nanti..amin.. 

ermm,betul tak situasi kat atas tuh..
hahhaa,aku pown due kali lime jew..

ok lah...adioss~

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star