Tuesday, June 19, 2012

are u brave enough?

salam...


tertarik dengan sinopsis filem yang akan disiarkan di pawagam pada 28 june ini iaitu filem "Brave"....
(aduhh,skema nyew layat...) 
tetibe rase macam nak tau je ape yang akan berlaku dalam citer 'brave' nie... nampak adventure gituuu~



ok,nie summary yang aku curik from mr.google..teheee
check it out :


Set in the rugged and mysterious Highlands of Scotland, Disney Pixar’s “Brave” follows the heroic journey of Merida (voice of Kelly Macdonald), a skilled archer and headstrong daughter of King Fergus (voice of Billy Connolly) and Queen Elinor (voice of Emma Thompson). Determined to change her fate, Merida defies an age-old custom sacred to the unruly and uproarious lords of the land: massive Lord MacGuffin (voice of Kevin McKidd), surly Lord Macintosh (voice of Craig Ferguson) and cantankerous Lord Dingwall (voice of Robbie Coltrane), unleashing chaos in the kingdom. When she turns to an eccentric Witch (voice of Julie Walters), she is granted an ill-fated wish and the ensuing peril forces Merida to harness all of her resources—including her mischievous triplet brothers—to undo a beastly curse and discover the meaning of true bravery.





hurrmmm...adpaham ?

huh!!!mesti korang rase nak cakap camnie je kan bile aku tanye soklan tuh"nak makan buku lali ke pe tanye soklan tuh?,baling buoh doyan doploh bijik karang!!!"
hhehehhe...sorry to say u all... aku nie kadang kale memeningkan sikit orang nyew....

btw,mesti korang rase nak tengok kan lepas bace summary tuh...
so,nanti kumpul duit or mintak kat mak/bapak n then pergi beratur beli tiket masuk wayang pada 28 june nie yerr...selamat berjaye mintak duit n selamat menonton...


so,bubye~
#akukakibanyakcakap#



2 comments:

  1. Encik Kuri :
    eh,yeke? hurmm....btoi r tuh...hehehe...
    x pe,janji ku bahagia...hoho :O

    ReplyDelete

Shiny Green Star