Thursday, June 21, 2012

welcome~

salam...


hah...firstly, aku nak ucap selamat berbuke pose kepadsesape yang pose tu yerr...
today kan ari khamis (kalo korang bace ari nie r kan)
banyak pahala kalo pose sunat ari senin n khamis tau...
actually for my mum n my grandmother yang pose ari nie...


and the secondly,aku nak wish happy befday to u (my dad-ahmad shabri bin abdul samad) walaupun dah terlewat 1 hari...
***pow..pow....pow*** (kasi bunge api sikit)
i love u dad...


hurrmmm....ok,nie yang aku nak wish sebenar nyew...
entry kali nie aku nak ucap "welcome to belog world" to my pwenz yang baru create belog dieorang...meh sini aku nak poke sikit korang berdua...muahaha =D


------> syazwina
------> baizura

hehehe...padan muke korang berdue.... 
btw,adew aku kesah... lalalala..................
congrate r korang sebab adew kawan yang baek cam aku nie kannnn....(hoho,bangge lettuwwwwwwww-to myself)..


ok,lastly gud luck ye korang dalam menulis menaip citer2 yang menarik tertarik kau memang mengade...kuang3x...
saje2...


k....bye~

2 comments:

  1. Hahaha kfine, poke la lagi. saye meme suke main poke ni.

    btw, thanks tagged/poke.
    *entry saye semuanya mengade haha.
    ok, selamat ber-blogging yoo! #bukan yoo sook ying tau mwehehe

    ReplyDelete
  2. Wina Suhaimi :

    welcome~ thanks diterima....hhehehe..
    hope entry poke menge'poke' nie dpt bntu korang berdua yerrr...tu je yg dpt koi bntu...

    ok,see ya...

    ReplyDelete

Shiny Green Star