Friday, June 15, 2012

weird ? why ?

salam...


got many story that i wanna share with u all...
(cewahh,cakap omputih la pulok...ntah betoi ke tidak,pkai redah jeww) sikit2 tu boleh la kan...

someone said that i'm weird... why ?
L cakap sebab ramai yang add aku kat facebook tapi aku tak approve... L pulak tnye kat aku "why?"


ok,nie aku nak explain..
so, bukak telinge tu besou2 sikit yeww....


aku bukan tak nak approve,cume aku nie jenis yang akan approve sapew yang aku kenal je... arrogant?
no la... kite tak tau perangai orang tuh camner..
just setakat gambo profile die and status yang die post tak bererti tu sikap die yang sebenar....


i like to meet face to face and know each other more than know through facebook or phone... that who i am... 
and that is my way...


sape yang tak mengenali aku,takkan tau aku nie orang yang camner... maybe they think i'm just a little girl...but they wrong!!!
thanks who treat me like a kid...that make me more stronger and more careful to choose someone as my friends...


itu sumer yang mengubah cara aku... sesape yang tak boleh terima,its ok.. maybe that ur way..
thanks who add me,but sorry i not approve...


n then,L tnye lagi : "kalo camtuh macam mane nak adew ramai kawan..."
n this is what i said : "aku nak kenal mereka dalam bentuk manusia bukan sebagai mesin (laptop or phone r) dan aku nak mereka berkate2 n bersembang dengan aku bukannye dengan care menaip n berchat di chatroom...ok?" 


so,L pown senyap...
thanks for being my friend...


lurve u all - who call "friend"..



L : name samaran jew...

so,till then ya... sayonara~





No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star