Wednesday, June 13, 2012

i love cats..u?


Salam...

Yuhuuu... everybody?
Hah!! Adew pown orangnyew... ingat ke tak de...
Hurrm.. pagi semalam anak kucing aku nyaris2 lagi nak kene lenyek ngan tayar kete mak aku...
Tu lah,sapew suruh kau menginap kat bawah kete tuh.. aku siap buat tempat tinggal yang mewah n selesa,kau tak nak duduk..”

Nanti adew plak cakap aku tak sayang kucing tuh..huhu
Nasib baik ayah aku perasan kucing tuh kat bawah kete mak aku,kalo tak..tutttt....tut.. *tak nak pikir ape yang akan berlaku selepas tuh*

Mase ayah aku nak kuarkan kucing dari bawah kete tuh,boleh pulak kau main lari2 yerr *kau ingat ayah aku tu nak main polis sentri ke ngan kau wahai kucing,main kejar2 camtuh!!!*
Nak je aku bagi penampor laju2 *huhu,statement yang cukup popular cikgu sejarah aku guna tyme form 5-tetiba*

Lagi ayah aku panggil nak tarik kau kuar, lagi tuu la kau lari gie nyorok kat tayar...perrrgghh,memang tak makan saman btoi r kucing sekor nie..ish ish ish,kucing sapo la tuh kan.. lalalala....

Sebelum ayah aku naik angin nak kene main kejar2 ngan kau, baik aku yang try kuarkan kau dari bawah kete tuh..
Sekali aku chuchuchu (excuse me,tu panggilan ntuk kucing ye tuan2 n puan2) panggil kau,kau datang kat aku..
Hah!!! Dengar pown kau yerr arahan aku..
*cecece..bangge lettuwww.. (=..=)!!!*

So,selamat la kucing bertuah nie dari kene langgar..
Btw,setiap hari la mak n ayah aku nak gerak kan kete je,mesti check bawah kete..takut2 adew kucing bertuah tu lagi menginap kat bawah mane2 kete kan..mane la tau..
Kucing tu kan jenis tak makan saman sket dari adik beradik die yang lain..

Oh, lupe nak bagitau anak kucing aku nie adew 4 ekor sumer nyew..tapi sekor tuh yang degil sket,maybe ikot mak die kowt *hurmm,mak kucing nie pown 2 kali 5 je perangai ngan sekor tuh*

Memang bengang la jugak kalo kucing tu wat perangai..tapi sekali die buat muke cute2 n ditambah pulak bunyi “ngiauww” yang gedik tahap gaban tuh,boleh buat aku ilang ingatan sekejap pasal sumer kebengangan sebelum nieh..  

Huh!!kau memang magic bin ajaib tol lah kalo bab2 cairkan hati manusia nie kan wahai kucing..tapi kenapa adew jugak manusia yang menganiayai kucing yerr?Astaghfirullah...mengucap lah wahai manusia.. kucing tu punye r comeii...ce tengok...


ololo...cutenye lah korang..



So,that all.. aku insan biasa yang sayang kucing~

No comments:

Post a Comment

Shiny Green Star