Saturday, June 9, 2012

to: student UITM or U2 yg len...


Salam...

Hmm,tak lame lagi budak UITM nak masuk untuk sem 3 dah...hehehe,good luck ye korang....
And untuk member2 aku yang sambung kat UITM tuh... jangan malas2... blajo2 n dapatkan dekan untuk sem 3 plak*cece,macam aku nie terer je* just nak bagi semangat... tak salah kan...

Semangat tu pown untuk aku jugak supaya buat yang terbaik... sesape yang pernah jatuh tu,kuatkanlah semangat n jangan jadikan kejatuhan tu mematahkan semangat untuk bangkit semula...kejatuhan tu sumer adalah dugaan... aku pown pernah jatuh,tapi tu sumer aku hadapi dengan menguatkan semula semangat untuk berubah dan berusaha supaya tak jatuh lagi...

Tk pown korang dengar la lagu najwa latif tu...emm ape die ea...hah!!! kosong...
Hahaha,mane r tau lepas korang dengar lagu tu korang lebih bersemangat untuk bangkit dari kejatuhan... so,sem depan nie korang wat lah yang terbaik dan buktikan kepada sumer orang n yang penting untuk diri sendiri yang kite boleh buat dengan baik...tak gitu???

Heheehe,aku nie gaye dah macam pakar motivasi pulak...hmm,mane tau akan datang rezeki aku jadi pakar motivasi tak pown kaunseling..korang leh mintak nasihat dari aku... tak pown, tup tup....belog nie dh jadi belog motivasi dah kowt....hoho
X mudah!!! K,stop la berangan kan....kalo nak jadi sumer tu reality-usaha sendiri la kan.... sumer kene usaha asalkan tak mudah putus asa...

Hmm,so kepada member2 aku yng duk UITM tuh... good luck k..blaja leklok...
Ok lah,aku out dulu... menyusul untuk post yang seterusnye ye...

2 comments:

  1. ape kt koi pulak chayok2 nyew....bg kt budak2 UITM nie lerr...hadoooiiii~ btw,thanks n u too... chayok2!!!!

    ReplyDelete

Shiny Green Star